MAGYAR BÍRÓI EGYESÜLET
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 6.

A változás mindig egy esély arra, hogy valamit jobbá tegyünk – mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ideiglenes székhelyének bemutatása alkalmából meghirdetett sajtótájékoztatón.

Szeptember 15-e óta a régi zeneiskola épületében működik a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság

Az egykori zeneiskola épülete

A Kormány benyújtotta az egyes bírósági eljárások elhúzódásával kapcsolatos vagyoni elégtétel érvényesítéséről szóló törvényjavaslatot az Országgyűlésnek pénteken.

Kapcsolódó kép

Trócsányi László igazságügyi miniszter 2018. október 19-én Hollandiába látogatott, ahol tárgyalásokat folytatott Ferdinánd Grapperhaus holland igazságügyi és biztonsági miniszterrel.

Trócsányi László Hágában

2013 óta minden évben, Karácsony előestéjén, a Kúria Dísztermében a Budapest Környéki Törvényszék, valamint a Magyar Bírói Egyesület támogatásával jótékonysági koncerten és aukción vehetnek részt a bíróságon dolgozó kollégák.

Képtalálat a következőre: „adventi aukció és koncert”

Böjte Csaba testvér

Sztrungáné dr. Tóth Tünde a Gyulai Törvényszék tanácselnöke, korábbi kollégiumvezetője az alábbi nyilatkozatot adta közre:

Dr. Török Zsolt, a Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke juttatta el a MABIE honlap szerkesztőségének a csatolt mellékletben olvasható gondolatokat az alábbi levél kíséretében.