Magyar Bírói Egyesület, 1122 Budapest, Tóth Lőrinc u. 6.

Bejelentkezés | regisztráció

Hilbert Edit lett a Budapest Környéki Törvényszék új elnöke

Hilbert Edit a Budapest Környéki Törvényszék új elnöke – közölte az Országos Bírósági Hivatal hétfőn.

Handó Tünde, az OBH elnöke 2013. január 15-től hat évre nevezte ki az új törvényszéki elnököt, aki 2012 júniusától az OBH általános elnökhelyettesi posztját töltötte be. A törvényszéki elnöki posztra pályázók közül Hilbert Editet támogatta nagy többséggel a Budapest Környéki Törvényszék összbírói értekezlete, majd az OBH elnöke személyesen is meghallgatta a jelentkezőket, és ezután hozta meg döntését.

Kovács András korábbi törvényszéki elnök mandátumának lejártát követően tanácselnöki kinevezést kapott a törvényszéken. Az OBH általános elnökhelyettesi posztjának betöltéséről később intézkednek.

Hilbert Edit 1985-től büntető ügyszakos bíró, előbb a váci, majd 1993-tól a Budakörnyéki Bíróságon, 2002-től megyei bírósági bíró, 2009-től tanácselnök a Pest Megyei Bíróságon, 2012. június 1-jétől pedig az OBH általános elnökhelyettese volt – olvasható a bírósági honlapon.

Rendezvények

KEDVES BÍRÓTÁRSAM!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy megállapodásunk
az All You Can Move SportPass-t kibocsátó céggel továbbra is él.
Váltsátok ki most a korlátlan mozgás útlevelét, a Superbrands díjas szolgáltatást,
melynek segítségével a normál fitnesz- ill....

Az eredmények - amelyekhez ezúton szívből gratulálunk - csatolmányként olvashatók.

A sorsolások eredményei csatolmányként olvashatók.

 Az Országos Bírósági Sportnapok programja

 

Gödöllő 2015. július 3-5.

 

2015. július 3. (péntek)

...

 

 Tisztelt Kollégák!

 

 

A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Magyar Bírói Egyesület az Országos Bírósági Hivatal támogatásával ez évben is megrendezi az Országos Bírósági...

A Magyar Bírói Egyesület 2014. március 28-29. napjain tartotta országos választmányi ülését. A választmányi ülés napirendjén az igazságszolgáltatás aktuális kérdései mellett a bírák új etikai kódexe és a bírói életpálya modell kidolgozása szerepelt.

A Budapest Környéki Törvényszék munkatársa, Dvorcsák László 2014. április 13-án rajthoz áll a világ legnagyobb jótékonysági eseményén, a Virgin London Marathonon. A verseny elsődleges célja különböző jótékonysági alapítványok munkájának segítése. Dvorcsák László a rákos beteg gyermekeket segítő...

A Magyar Bírói Egyesület szervezésében idén ismét csapatokat és csapattársakat keresünk a "21. K&H Olimpiai Maraton és Félmaraton Váltó" futóversenyre. A maratoni távon 6 fős csapat fut, minden csapattag egymást váltva azonos távot (7032,5 m) teljesít. A verseny 2014. június 15-...

A Magyar Bírói Egyesület elhatározta, hogy felülvizsgálja és aktualizálja a korábban megalkotott bírói életpálya modellre vonatkozó koncepcióját, ugyanezt az elképzelést az Országos Bírói Tanács is célul tűzte ki.

Dr. Fazekas Sándorral, az OBT soros elnökével való...

Navigáció

Készítette az iStream
2009 © Magyar Bírói Egyesület - Minden jog fenntartva
1122 Budapest, Tóth Lőrinc u. 6.